Tawast Riders ry
Etusivu Ajankohtaista Jäsenet Seurainfo
Kuva

Jäsenet

Jäsenhinnat 2017

Seniorijäsen62 e
Seniori perheenjäsen34,50 e
Juniorijäsen50 e
Juniori perheenjäsen29 e
Kannatusjäsen10 e

Jäseneksi liittyminen

Tawast Ridersin jäseneksi voit liittyä täyttämällä huolellisesti alla olevan lomakkeen ja painamalla Lähetä-painiketta. Voit myös lähettää samat tiedot kuin lomakkeessa sähköpostilla jäsensihteerille osoitteeseen info@tawastriders.net.

HUOM! Mikäli olet ollut aiemmin jonkun seuranjäsen, mutta et muista jäsennumeroasi, kirjoita jäsennumero kohtaan: en muista.

Jos et saa viikon sisään vahvistusta jäseneksi liittymisestä niin otathan yhteyttä jäsensihteeriin! Ilmoitathan jäsenyytesi päättämisestä sekä tietojesi muuttumisesta jäsensihteerille info@tawastriders.net.

Kuva

Nimi:
Henkilötunnus:
Osoite,
Postinumero ja -toimipaikka:
Puhelinnumero:
Sähköposti:
Jäsennumero*:
Jäsentyyppi:
En halua vastaanottaa SRL:n suoramarkkinointimateriaalia
En halua sähköpostiosoitettani seuran sähköpostilistalle

* Jos vaihdat seuraasi, tai sinulla on jo ennestään Green Card, ilmoita sen numero tähän. Jos et muista aiempaa jäsennumeroasi kirjoita: en muistaJäsenedut

TwR:n jäsenenä saat SRL:n valtakunnalliset jäsenedut käyttöösi. Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Kannatusjäsenet eivät saa mitään liiton jäsenetuja.

Seura tarjoaa myös omia etuja jäsenilleen. Edut koskevat kaikkia seuran jäseniä, jos ei muuta erikseen mainita edun yhteydessä.

Jäsenetuja vuonna 2017

Alennus seuran jäsenille ratsastustunneista Alaspään ratsastuskeskuksessa. Etu koskee myös kannatusjäseniä, jotka ovat SRL:n täysjäseniä jossain toisessa seurassa.

Alennus seuran järjestämien ratsastuskilpailuiden osallistumismaksuista.

10% alennus normaalihintaisista tuotteista Hämeenlinnan Valjas-Kolmiosta jäsenkorttia näyttämällä.

Kilpailuluvat

Ennen kilpailuluvan myöntämistä ratsastajan jäsenmaksu ko. vuodelle tulee olla maksettu. Yleistä tietoa kilpailuluvista Ratsastajainliiton sivuilta.

E-kilpailulupa

Kilpailulupa 1-tason kilpailuihin. Hinta 10 euroa. Kilpailusääntökoulutus on suositeltava, mutta ei pakollinen. Tilaa kilpailulupa itsellesi liiton sivujen kautta.

D-kilpailulupa

Kilpailulupa 1- ja 2-tason kilpailuihin. Hinta 30 euroa. Seura edellyttää luvan myöntämiseen kilpailusääntökoulutukseen osallistumista ja hyväksyttyä sääntökoetta. Lupa anotaan seuralta ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin.

Luvan myöntämisen edellytyksenä on, että ratsastaja on saavuttanut hyväksytyn tuloksen 1-tason kilpailuista esteratsastuksessa 80 cm:n luokasta (ponit 70 cm) tai kouluratsastuksessa helppo B-tason luokasta.

© Tawast Riders 2011